bsnipaircotechnieklogo
mscholtens websize

Airco Service

Maak een afspraak

✓ Goede service

✓ 5 jaar garantie op onderdelen

Airco Service & Onderhoud in Groningen

Uiteraard kunt u ook bij B. Snip Aircotechniek, terecht voor onderhoud aan uw koel- en airconditioninginstallatie. Controle en onderhoud dient plaats te vinden door een STEK-erkend bedrijf. In het kader van milieubescherming dienen alle montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan airconditioners te worden verricht door STEK-gediplomeerde monteurs. Zij zijn op de hoogte van alle technische eisen waaraan iedere installatie moet voldoen.

Levensduur verlengen met periodiek onderhoud

Bent u op zoek naar de zekerheid van een altijd werkende airco? Een onderhoudscontract kan dan uitkomst bieden. Door het afsluiten van een onderhoudscontract kunnen wij uw installatie in optimale conditie houden, en altijd de beste airco service leveren. Uw installatie gaat langer mee én de energiekosten liggen ook nog eens lager door een hoger rendement.

Periodiek onderhoud aan uw koel of airco installatie verlengt de levensduur, komt het energieverbruikten goede en zal storingen tot het minimum beperken.

airco onderhoudscontract groningen

Airco onderhoudscontract

Voor elke installatie kunt u een contract op maat afsluiten. Vaak sluiten wij een onderhoudscontract af bij de nieuwe installatie van een systeem. Echter kunt u ook achteraf een onderhoudscontract bij ons afsluiten. In dat geval komen wij bij u op locatie om de situatie te inventariseren en de staat van de producten op te meten. Deze situatieschets en meting hebben wij nodig om een goede inschatting te maken van het onderhoud en het contract dat hier het beste bij past. Dan weten wij precies hoe wij u de beste airco service kunnen leveren.

Al onze onderhoudscontracten zijn maatwerk, wij hebben geen standaard onderhoudscontracten. Iedere soort airconditioning heeft specifieke service nodig, zo blijven wij de beste airconditioning in bedrijfspanden en andere locaties leveren.

Afspraak maken met Snip Aircotechniek

Voor al uw vragen en problemen omtrent de service en het onderhoud van uw Koel- en Vriesinstallaties in Groningen en omgeving bent u bij Snip aan het juiste adres! Weten wat wij voor u en uw installaties kunnen betekenen?

Ook voor andere vragen en nieuw te bouwen koel- en vriescellen kunt u contact met ons opnemen door op de afspraak knop te drukken.

Maak een afspraak

Stek gecertificeerd installateur VGM Checklist Aannemers Gekeurd volgens NEN3140 Process certification BRL 100 SGS

Contactgegevens

B. Snip Aircotechniek
Randel 1D
9363 HC Marum

 06 54260701
 info@bsnipaircotechniek.nl

KvK: 0208495

Snel naar

Home
Diensten
Producten
Projecten
Contact
Afspraak maken
Sitemap
Linkpartners