06 54 260 701

B. Snip Aircotechniek

Airco Service & Onderhoud in Groningen

Uiteraard kunt u ook bij B. Snip Aircotechniek, terecht voor onderhoud aan uw koel- en airconditioninginstallatie. Controle en onderhoud dient plaats te vinden door een STEK-erkend bedrijf. In het kader van milieubescherming dienen alle montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan airconditioners te worden verricht door STEK-gediplomeerde monteurs. Zij zijn op de hoogte van alle technische eisen waaraan iedere installatie moet voldoen.

Levensduur verlengen met periodiek onderhoud

Bent u op zoek naar de zekerheid van een altijd werkende airco? Een onderhoudscontract kan dan uitkomst bieden. Door het afsluiten van een onderhoudscontract kunnen wij uw installatie in optimale conditie houden, en altijd de beste airco service leveren. Uw installatie gaat langer mee én de energiekosten liggen ook nog eens lager door een hoger rendement.

Periodiek onderhoud aan uw koel of airco installatie verlengt de levensduur, komt het energieverbruikten goede en zal storingen tot het minimum beperken. 

Airco Onderhoud Groningen | Airco Service Snip

Airco onderhoudscontract

Voor elke installatie kunt u een contract op maat afsluiten. Vaak sluiten wij een onderhoudscontract af bij de nieuwe installatie van een systeem. Echter kunt u ook achteraf een onderhoudscontract bij ons afsluiten. In dat geval komen wij bij u op locatie om de situatie te inventariseren en de staat van de producten op te meten. Deze situatieschets en meting hebben wij nodig om een goede inschatting te maken van het onderhoud en het contract dat hier het beste bij past. Dan weten wij precies hou wij u de beste airco service kunnen leveren.

Al onze onderhoudscontracten zijn maatwerk, wij hebben geen standaard onderhoudscontracten. Iedere soort airconditioning heeft specifieke service nodig, zo blijven wij de beste airconditioning in bedrijfspanden en andere locaties leveren.

Afspraak maken met Snip Aircotechniek

Voor al uw vragen en problemen omtrent de service en het onderhoud van uw Koel- en Vriesinstallaties in Groningen en omgeving bent u bij Snip aan het juiste adres! Weten wat wij voor u en uw installaties kunnen betekenen?

Ook voor andere vragen en nieuw te bouwen koel- en vriescellen kunt u contact met ons opnemen door op de afspraak knop te drukken.

Maak een afspraak

Professioneel advies- en installatie?

  • Goede service
  • Hoogwaardige producten
  • Één aanspreekpunt
  • 5 jaar garantie op onderdelen

tel: 06 54 260 701
 

B Snip Aircotechniek
Randel 1D
9363 HC Marum

 

Telefoonnummer B. Snip Aircotechniek

Telefoonnummer B. Snip Aircotechniek

 

 

 


 


stek

 


VCA gecertificeerd

NEN 3140 certificaat BRL certificaat

 

Adresgegevens B. Snip Aircotechniek

Facebook B. Snip Aircotechniek

Sitemap

Airco Onderhoud Groningen

Maak een afspraakhover