bsnipaircotechnieklogo
snip

Koelen en Vriezen

Maak een afspraak

✓ Goede service

✓ 5 jaar garantie op onderdelen

Koel- en Vriestechniek Groningen door B. Snip

Voor een specialist in koel- en vriestechniek in Groningen bent u bij B. Snip aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen een absolute specialist op het gebied van Aircotechniek en airconditioning, maar ook koeltechniek en vriestechniek is iets waar wij veel ervaring mee hebben. Het adviseren, ontwerpen en installeren en onderhouden van vries- en koelcellen is iets wat wij graag voor u doen. Naast het inbouwen van nieuwe cellen kunnen wij ook uw huidige cel ombouwen of vervangen.

Ook voor andere zaken op het gebied van koel- en vriestechniek helpen wij u graag. Zo kunnen wij u ook helpen bij de installatie en het onderhoud van bijvoorbeeld ijs-vitrines, koelvitrines en andere professionele koel- en vriesinstallaties.

Nieuwe koelcel of vriescel nodig?

Is uw koelcel of vriescel aan vervanging toe of heeft u behoefte aan een (extra) cel? Wij adviseren, ontwerpen en installeren uw nieuwe koel- of vriescel en doen dit volledig volgens de laatste wet en regelgeving.

Wij voorzien u van alle documentatie die u nodig heeft voor het in gebruik nemen van uw vriescel. Bij ons bent u dus verzekerd van een duurzame installatie die met het juiste onderhoud nog jaren mee gaat!

Ombouwen of vervanging de installatie van koel- en vriescellen

Voldoet uw koel- of vriescel niet meer aan de gestelde eisen of is deze gewoon niet meer goed? Dan is het misschien wel tijd om uw installatie om te bouwen of te vervangen. Of we de koelinstallatie ombouwen of vervangen is afhankelijk van het doel dat de installatie heeft. Om dit te bepalen komen we in veel gevallen langs om de situatie te inventariseren en u zo te kunnen voorzien van een goed advies en een goede oplossing.

Het ombouwen of vervangen van koel- en vriescellen is een zeer specialistisch werk. Het is dus erg belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de nieuwe installatie en dat deze ook op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Want u wilt natuurlijk een installatie die duurzaam is en lang mee gaat.

Onderhoud van vries- en koelcellen

Een koelcel of vriescel mag niet zomaar uitvallen. De koelinstallatie moet dag en nacht betrouwbaar zijn en goed functioneren, zodat u niet geconfronteerd wordt met hoge temperaturen in de koel- en vriescellen en geen last heeft van productieverlies.

Goed onderhoud aan de koelinstallaties is daarom van essentieel belang voor een zekere bedrijfsvoering en een lange levensduur van uw koelapparaten. Om zeker te zijn van de continuïteit van uw installaties hebben wij voor elke installatie een passend onderhoudscontract, waarin zowel standaard onderhoudsbeurten als noodzakelijke vries- of koelcel reparaties zijn opgenomen. Het afsluiten van zo'n onderhoudscontract draagt in grote mate bij aan het behoud van uw vries- en koelinstallaties.

Reparatie en onderhoud van andere koel- en vriesinstallaties

Heeft u geen vries- of koelcel maar een andere koel- of vriesinstallatie zoals bijvoorbeeld een ijs-vitrine, een ijskar of een koelvitrine? Ook deze kunnen wij repareren en/of onderhouden. Heeft u advies nodig of wilt u weten wat een reparatie of onderhoudscontract kost? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Een onderhoudscontract bij B. Snip is:

airco onderhoudscontract groningen

Voor wie wij werken

De klanten van B. Snip Aircotechniek zijn zeer uiteenlopend. Zo verzorgen wij de nieuwbouw, het onderhoud en de reparaties van koel- en vriesinstallaties voor bijvoorbeeld ijswinkels, bakkerijen, slagerijen, horeca-gelegenheden. Ook werken wij in sommige gevallen in de onderaanneming voor grote installatiebedrijven. Al onze klanten zitten in Noord-Nederland. Ons werkgebied strekt zich van Friesland tot Groningen en Drenthe.

Afspraak maken met Snip Aircotechniek

Voor al uw vragen en problemen omtrent uw Koel- en Vriesinstallaties in Groningen en omgeving bent u bij Snip aan het juiste adres!
Weten wat wij voor u en uw installaties kunnen betekenen?

Ook voor andere vragen en nieuw te bouwen koel- en vriescellen kunt u contact met ons opnemen door op de afspraak knop te drukken.

Maak een afspraak

Stek gecertificeerd installateur VGM Checklist Aannemers Gekeurd volgens NEN3140 Process certification BRL 100 SGS

Contactgegevens

B. Snip Aircotechniek
Randel 1D
9363 HC Marum

 06 54260701
 info@bsnipaircotechniek.nl

KvK: 0208495

Snel naar

Home
Diensten
Producten
Projecten
Contact
Afspraak maken
Sitemap
Linkpartners