bsnipaircotechnieklogo
snip

Koudwaterinstallaties

Maak een afspraak

✓ Goede service

✓ 5 jaar garantie op onderdelen

Koudwaterinstallaties door B. Snip in Marum, Groningen

Op zoek naar een nieuwe koudwaterinstallatie? B. Snip Aircotechniek!

Koudwaterinstallaties worden tegenwoordig voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de ondersteuning van airco installaties of aan het koelen van machines en motoren. Bij B. Snip Aircotechniek werken we al lange tijd met deze installaties en inmiddels hebben we de koudwaterinstallaties voor zeer uiteenlopende toepassingen geïnstalleerd. Ook het renoveren of vernieuwen van bestaande installaties is wat wij kunnen doen.

Een koudwaterinstallatie is in alle gevallen maatwerk. Het is dus belangrijk om inzicht te krijgen in de situatie en de toepassing. Daarom komen wij bij u langs om inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften en om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn, hoe welke installaties geschikt zijn en wat de bijbehorende kosten zijn.

Bij de aanleg en/of vervanging van een koud waterinstallatie geldt dat deze op de juiste wijze ontworpen en aangelegd moet zijn. Hiermee wordt het ontstaan van bijvoorbeeld legionella in uw installatie uitgesloten. Laat ook de aanleg van uw waterinstallatie daarom over aan onze erkende installateurs! Wij zijn exclusief dealer van daikin koudwaterinstallaties in Groningen en omgeving.

Koudwaterinstallatie in combinatie met Airco

Een koudwaterinstallatie wordt vaak in combinatie met een airco gebruikt. De externe koelunit wordt dan vaak op het dak van een pand geplaatst. Het koude water uit de koelwaterinstallatie wordt vervolgens getransporteerd naar de airconditioning die zich binnen in het pand bevindt.

Koudwaterinstallaties werken dus perfect in combinatie met een airco installatie en zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor het koelen van bijvoorbeeld serverruimtes in kantoren of bedrijfspanden.

Koelinstallatie voor machines

Een andere toepassing waar een koudwaterinstallatie zeer geschikt voor is, is voor het koelen van machines. De koudwaterinstallatie functioneert in dit geval als koelinstallatie voor de gehele machine of een onderdeel hiervan.

Zo hebben wij bijvoorbeeld bij een bedrijf in de buurt van Groningen een koudwaterinstallatie geïnstalleerd ten behoeve van het koelen van een drukpers. Door het koude water die vanuit de installatie rondgepompt wordt blijft de temperatuur van de machine laag. De machine raakt dus niet oververhit. Hiermee worden een hoop storingen en reparaties voorkomen.

Koelinstallaties voor machines zijn te alle tijden maatwerk. Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat wij de situatie en de wensen en behoefte kunnen inventariseren.

Onderhoud van uw koudwaterinstallaties

Vaak maken koudwaterinstallaties deel uit van een essentieel onderdeel van een bedrijfsproces. Het onderhouden van de koudwaterinstallatie is dan ook zeer van belang. De koudwaterinstallatie moet dag en nacht betrouwbaar zijn en goed functioneren, zodat u niet geconfronteerd wordt met uitval van installaties en machines

Om zeker te zijn van de continuïteit van uw koudwaterinstallaties hebben wij voor elke installatie een passend onderhoudscontract, waarin zowel standaard onderhoudsbeurten als noodzakelijke reparaties zijn opgenomen. Het afsluiten van zo'n onderhoudscontract draagt in grote mate bij aan het behoud van uw installatie.

Een onderhoudscontract bij B. Snip is:

Afspraak maken met B. Snip Koel- en Aircotechniek

Voor al uw vragen en problemen omtrent koudwaterinstallaties en de toepassing hiervan bent u bij Snip aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Marum en onze klanten bevinden zich in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.;

Ook voor andere vragen omtrent koudwaterinstallaties kunt u contact met ons opnemen door op de afspraak knop te drukken. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Maak een Afspraak

Stek gecertificeerd installateur VGM Checklist Aannemers Gekeurd volgens NEN3140 Process certification BRL 100 SGS

Contactgegevens

B. Snip Aircotechniek
Randel 1D
9363 HC Marum

 06 54260701
 info@bsnipaircotechniek.nl

KvK: 0208495

Snel naar

Home
Diensten
Producten
Projecten
Contact
Afspraak maken
Sitemap
Linkpartners